Consult & tarieven

Over uw bezoek aan Pure Balance
 

Uw bezoek aan Pure Balance bestaat over het algemeen uit een intake consult, vervolgconsulten en/of benodigde behandelingen. Zie hieronder voor meer informatie over de inhoud van de consulten en de tarieven. 

Intake consult (90 - 120 minuten)

 

De natuurgeneeskunde gaat er vanuit dat alle lichamelijke aspecten met elkaar verbonden zijn en deze elkaar beïnvloeden. Daarom stel ik tijdens de intake uitgebreid vragen over uw huidige klachten, ziektegeschiedenis, organen, psyche, levensstijl en voeding. Het vraaggesprek wordt aangevuld met lichaamsdiagnostiek en irisdiagnose.

Ik bekijk altijd het gelaat en ik maak een foto van de iris.

 

Na afloop van het eerste consult wil ik een zo goed mogelijk beeld hebben van u als persoon en de onderliggende oorzaak van uw klachten, zodat ik een behandelplan kan opstellen die bij u als persoon past.

 

Dit behandelplan leg ik uit tijdens een kort uitleg consult wat één week later plaatsvindt. Indien beiden akkoord zijn, starten we met de behandeling. Eventuele bachbloesem remedies krijgt u meteen mee naar huid. Kruidentincturen worden besteld en bij u thuis bezorgd. 

Vervolgconsulten (60 minuten)

 

Tijdens de vervolgconsulten bespreken we het verloop van de behandeling. Deze wordt indien nodig of gewenst aangepast op uw persoonlijke situatie. Mogelijk worden er tijdens een vervolgconsult ook lichaamsgerichte behandelingen gegeven, zoals een massage. Dit wordt vooraf duidelijk besproken in het behandelplan. Het eerste vervolgconsult vindt vier tot zes weken na het uitlegconsult plaats.

Tarieven 2023

Consult/behandeling 90 min.

€105,-

Consult/ behandeling 

60 min.

€70,-

Consult/ behandeling 

30 min.

€35,-

 

Exclusief eventuele kruidentincturen of bachbloesemremedies.

 

Wilt u uw afspraak wijzigen of afzeggen? Neem dan minimaal 24 uur van te voren contact met mij op. Bij het afzeggen van een consult minder dan 24 uur van te voren of niet verschijnen worden de kosten voor het consult in rekening gebracht.

Vergoedingen

 

Met mijn praktijk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging CAT vergoedbaar. Alleen individuele en curatieve therapie vergoed en erkent door de beroepsvereniging. De consulten worden (deels) vergoed door bepaalde aanvullende zorgverzekeringen. Wilt u weten of uw zorgverzekering mijn consulten vergoed? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Consulten gaan niet ten koste van uw eigen bijdrage.

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/

 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Afspraak maken?

 

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op.