Natuurgeneeskunde

 Uw lichaam in balans

 

Natuurgeneeskunde is een geneeswijze die uitgaat van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Daarbij staat het mens als geheel centraal en niet alleen de klacht. Ik zoek naar de onderliggende oorzaak van uw klacht(en) en kijk daarbij naar zowel de fysieke kant als de sociale, emotionele en mentale gesteldheid. Een disbalans van één van deze samenhangende aspecten beïnvloedt de werking van de andere componenten. Bij Pure Balance wordt alles weer met elkaar in balans gebracht.  

Reiniging van het lichaam

 

Uitscheidingsorganen zijn belangrijke onderdelen in de Natuurgeneeskunde. Ik kijk naar het functioneren van de organen. Minder vitale of zwakkere organen worden opgebouwd en het lichaam wordt gereinigd door het afvoeren van opgeslagen afvalstoffen en toxines.

Een persoonlijk behandelplan

 

Door middel van een anamnese, irisscopie en het bestuderen van gelaat en lichaam stel ik in overleg met u een persoonlijk behandelplan op. Het behandelplan en de therapie zijn maatwerk, want ieder mens is anders.

Behandeltechnieken

 

Ik werk met natuurlijke middelen en behandelmethoden, zoals fytotherapie, bachbloesems, voedings- en leefstijladviezen, lichaamsgericht werk en massage. Een natuurkundige behandeling kan uit een of meerdere behandelmethodes bestaan. Lees hier meer over de behandeltechnieken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over natuurgeneeskunde of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en ik help u graag verder.