Over Pure Balance

Welkom bij Pure Balance

 

Mijn naam is Susanne van Dehn, getrouwd en moeder van drie kleine jongens. Van kinds af aan was ik al gefascineerd door alternatieve geneeswijzen. Na een aantal jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, wist ik dat ik daar niet op mijn plek zat. Ik besloot om zes maanden naar het buitenland te gaan. Daar kwam ik weer in contact met alternatieve geneeswijzen en ik wist direct dat daar mijn hart lag.

 

Zodoende ben ik in 2012 begonnen met de vijfjarige HBO-geaccrediteerde opleiding aan de HvNA. In juni 2017 heb ik mijn diploma voor Natuurgeneeskundig therapeut in ontvangst mogen nemen.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik drie kinderen gekregen en ervaren hoe goed natuurgeneeskunde kan werken bij kinderen. Het is een mooie en pure manier om met gezondheidsproblemen om te gaan. In mijn praktijk wil ik volwassenen en kinderen helpen om een natuurlijke en gezonde manier meer in balans te komen en te werken aan een betere gezondheid en vitaliteit.